Selskabsmenu 4

Gorumet

​Forretter

  • Carpaccio af dyrefilet med Karl Johan olie, honning og bitter salat

  • “Sired” tun med dildolie, radicchio og saltmandel crumble

  • Pighvarbisque med tørret jomfruhummer, syltede skalotteløg, brøndkarse og sprødt kartoffel plesken med jomfruhummer,” jomfruhummer-skum”, æblepuré, dildolie og sprødt

  • Foiegras terrine med pære kogt i Barolo og slynget honning. marineret bittersalat og trøffel crumble

Hovedretter

  • Grillet lammefilet med pommes Anna, honningsyltede gulerødder, butterbeans puré, lammeglace, friterede kapers og sprødt

  • “Himmerlands” ribeye med bearnaise smør og karamelliseret skalotteløg, dobbeltbagt kartoffel, glaseret porre med sprødt

  • Ossobuco (langtidsbraiseret kalveskank) med rosmarinstegt polenta og aubergine kaviar

  • Pocheret havtaske filet og stegt havtaske kæbe på kål, med pærepuré, sprødt og sauce på Nolly Prat

Desserter

  • Chokolade tallerken - et orgie af smag

  • Mango tart-tatin med engelsk vanillebudding 

  • Gourmet desserttallerken - smagen rundt 

  • Tallerken med special oste og garniture

Menuen er 4 retters - der er en skyller mellem forret og hovedret.​

PRIS (EKSKL. DRIKKEVARER)

KR. 565,- PR. PERSON

(MIN. 15 KUVERTER)​

PRIS (INKL. DRIKKEVARER)

KR. 999,- PR. PERSON

(MIN. 15 KUVERTER)

DRIKKEVARER

  • Velkomstdrink
  • Eksklusiv vin menu – 1 glas vin pr. ret
  • Kaffe
  • 1 cognac el likør pr. person

Følg os på Facebook

Vi holder vores Facebook profil altid opdateret med masser af tilbud og sjove billeder fra vores arrangementer.

GIV OS ET LIKE​!

LARSENS BØFHUS

Larsens Bøfhus er stedet hvor du for en god grillet bøf, vores hjemme marineret ribs og burger med smag.

Vi laver alt fra bunden og bruger mest muligt friske råvare. Vores personale og rasturent skaber rammer om en hyggelig aften.​

BOOK ET BORD

Åbningstider

Alle dage: 16:00 – 21:00

Køkkenet lukker: 20:30